Coaching

 

Personlig coaching med Michael

Vil du bli en coach? 

Hvordan bli mindre påvirket av livet og leve med en større indre ro

onlinekurs over 5 måneder i gruppe. 

Oppstart onsdag 4. april kl 20.30-21.30. Pris og din investering 6000,- dere vil møtes 6  ganger + 1 mastermind med en internasjonal mentor og deltagerne får 1 samtale med Michael på ca 45 min. Møtene i gruppe varer i ca 60-75 minutter.

Man blir også en del av et eget facebook samfunn til deltagernes store glede, hvor Michael deler ressurser med dere som vil hjelpe dere på vei i 5 måneder. Dere møtes i grupper hver 3.uke. Påmeldingsfrist er 28.mars 1 uke før dette starter. Påmelding kan sendes til: michael@michaelstenhagen.com

Maks antall deltagere er 15

 

 

Har du din egen business? Da er dette kurset for deg. 

Psykologien bak salg + praktisk salgskurs

Dere får en egen forståelse for salg, sunn fornuft og personlige innsikter på deres egen business. Ta kontakt med meg for priser og grupper: michael@michaelstenhagen.com

Få suksess med kunder

Michael med sin uvurderlige erfaring med salg og kunder ikke bare sin egen business men også i corporate jobber han har hatt i flere år, hvor han har vunnet årets selger priser, og i tillegg til personlig transformative coaching han gjør og han har gjort i flere år, skal han i denne samtalen hjelpe deg med å få suksess med kunder. Få god kontakt, hjelpe dem, og ikke minst få til gode løsninger med dem. Da kommer de igjen og igjen. Både en til en og i gruppe. Denne samtalen vil også hjelpe deg til å forstå de «vanskelige kundene» og hjelpe deg til å kommunisere bedre. Relle up date eksempler blir delt hele veien, og samtalen har en sunn fornuft psykologisk del og en praktisk del som vil gi en rekke aha-opplevelser for den som booker dette. Pris og din investering for 90 minutter med coachen er 1990,-. 1 time og 45 minutter.

Den kan du booke her eller ved å sende han en email: michael@michaelstenhagen.com

Kurs i gruppe Få suksess med kunder heldagskurs vil du lære om:

  • Lær å like å jobbe med kunder og naturen bak å trives med hva som helst
  • Vil ha mer salg, mer kunder, og større kundeflyt
  • Trives bedre i din egen jobb om det er ditt eget firma, deltidsjobb, om du er hjemmeværende. Spiller ingen rolle.
  • Mer topplinje salg og på lengre sikt en bedre bunnlinje.
  • Bruke energien din på det som er naturlig og dine naturlige ressurser
  • Ha det gøy
  • Få en førsteklasses selger til å vise deg hvordan behandle kunder førsteklasses
  • Få kunder til å komme tilbake om og om igjen pga av god service
  • Forståelse for salgsprosessen og etterhvert elske den
  • Hjelpe deg med å forstå «vanskelige» kunder, caser, og alt som er vanskelig. Med økt forståelse, vil man se nye muligheter.