Tanker er forbigående

La andre få vite om dette

Når vi ikke aktivt gjør noe får vi nye tanker fikk jeg akkurat en innsikt om. Jeg så det plutselig dypere. For som mennesker gjør vi aktivt mye med tankene våres og gir dem mening, og tror at det er noe annet enn tanker som foregår, og det er der smertene befinner seg eller oppstår. Jo mer mening vi gir tankene våres på et generelt plan, desto mer virkelig blir dem, men selv her blir vi lei av å aktivt gi dem mening, fordi det er ikke naturlig. Det er ofte derfor vi oppsøker en venn eller en Transformative coach, fordi det er en opplevelse som bekymrer oss. Det er ikke naturlig fordi, vi har en intelligens bak livet som hele tiden serverer oss nye tanker, så fort vi ikke gir dem noe mening. Selv ting som vi har glemt, vil dukke opp igjen, fordi vi husker det som er viktig å huske. Det kommer kanskje ikke på det tidspunktet man ville ha dem, og derfor bruker jeg kalender, men de kommer. Det er fint å tenke på at vi har noe som hjelper oss med å komme på ting, selv når vi glemmer. Tenk deg at når du er sur på noen, selv det klarer man ikke å være i lengre tid, fordi tanker er forbigående eller forsvinnende. Man må aktivt gå inn for å være sur på noen lenge, for å klare det. Det er derfor vi med trygghet kan slå fast at vår opplevelse av livet skifter konstant, og at det er det eneste som er konstant. I tillegg til gravitasjonsloven.

Hvordan komme seg mer ut og bare gjøre det 

Hvorfor er dette viktig? Det er viktig fordi, det er lett å tro eller kjøpe at den opplevelsen man har ikke er en menneskelig opplevelse, at det ikke gjelder for alle andre, men kun meg. Når man løfter blikket sitt ser man at det er en del av den menneskelige rasen å oppleve det man gjør. Når man er stuck i tankene sine eller har tankestøy, er det lett å tro at tankestøyet er viktig, at det er kun meg det her. Jeg har visse ting som gjør meg stuck idag, men det er ok for meg og ha dem. Jeg vet hva jeg vil og ønsker meg, og det er mer blogging, mer synlighet, være meg selv enda mer, og flere taler og foredrag. Siden jeg SER det, så vet jeg at det kommer til å skje, og det er jo noe jeg har startet med for lenge siden. For et år siden hadde jeg flere taler og foredrag, enn idag, og jeg ønsker å gå mer tilbake til den personen og vise hva jeg er god for. Jeg vet at det er mange som meg der ute, som ønsker å få til mer, og som holder seg selv igjen. Bare start, for en del av reisen er å teste og feile.

For meg har det vært en reise, og jeg ser at det er godt å være meg idag!  Det kommer mer fra meg, akkurat sånn som jeg er fremover.


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress