Alle har tilgang på visdom

La andre få vite om dette

I denne artikkelen skal jeg skrive om visdom. Hva er egentlig visdom? Hvorfor så viktig å belyse dette? Har de fleste det? 

Hva er egentlig visdom? Visdom kan være så mangt. Det kan være den stille stemmen som visker og minner oss på hvem vi er. Det kan være at den sier, ta deg en hvil. “Nå må du ut å gjøre noe annet”, tanker. Nå må du lytte til han istedenfor henne. Kanskje på tide å ta et steg tilbake. Du trenger flere kalorier, så du kan spise mer. Ikke drikke mer alkohol nå, får da får du ikke trent imorgen. Be henne ut, kanskje, nå er timingen der. Osv osv.

Visdom er universelt, og alle har tilgang på det. Det er de små viskende stemmene som prøver å fortelle oss noe, også når vi er oppi vårt eget tankestøy, kan visdommen bryte igjennom. “Har du spist”? Lurt å kjøre den veien? Visdom er upersonlige tanker og følelsen av at det noe dypere i oss, som forsøker å si noe.

idag vil jeg si at visdom er viktigere enn noe annet. Fordi det er så mange som skaper seg så mye dårlige tanker. Ensomhet, føler at det mangler noe i livet. Negative jobb tanker til å ikke ha jobb. Følelsen av å ikke bevege seg fritt, og at friheten er begrenset. Man kan ha visdom selv om alle disse tingene skjer. Visdom er uavhengig av dette. Det gjelder å forstå menneskesinnet sitt på et dypere plan. At uansett hva man føler og tenker, er det midlertidig. At potensialet for å få nye tanker er alltid rett rundt hjørnet.

Visdom er å snu, når noen vil bråke med deg. Visdom er å tenke seg om, når man føler at det haster.  Visdom er å roe ned, når man ikke ser ting helt klart. Visdom er å være tydelig å si ifra når man ikke vil diskutere. Fordi følelsen er off track. Visdom er å ta hensyn til andres følelser. Visdom er å vente på neste trikk, hvis trikken er stappa full. Selv om man har dårlig tid. Visdom er å roe ned, når man har dårlig tid. Visdom er å kjenne etter på hva man trenger nå. Visdom er å innse når man selv durer frem for å fremme seg selv på bekostning av andre. Visdom er å spise når man er sulten. Hvile når man er trøtt. Trene når kroppen savner bevegelse. Snakke med noen når man trenger å dele noe. Visdom kan også være å gi selv om man ikke har det godt selv. Det å gi kan vise vei. Visdom er å ta bevisste valg som gjør en stolt av seg selv. Osv osv.

Alle har tilgang på visdom, men ikke alle lytter til den. Visdom er mer tilgjengelig for oss når tankene har fått roe seg. Ta kontakt for en uforpliktende prat rundt visdom. Hvordan bli ok i seg selv, og hvordan få det bra, selv om treningssentrene er stengt. Hvordan bli håpefull og hvordan komme ut av depresjon. Hvordan få varig positiv endring. E-post: michael@michaelstenhagen.com

 

 

 

 

 

 


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress