La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vi alle kommuniserer ting på det ubevisste eller det bevisste plan. Mest det ubevisste. Det å være nøytral eller ok i seg selv, er enda enklere enn det folk tror. Det er et paradoks, for alle vil egentlig ha denne forståelsen enda mer, fordi ingen ønsker å bli så innmari påvirket av livet. Når en date går dårlig, eller når ting ikke går vår vei på et generelt plan, ønsker faktisk folk etter min erfaring og leve mer upåvirket av dette, ved å være mer ok i forhold til det vi opplever. Det jeg ofte lærer bort er å få folk til å få mer kontakt med hvor opplevelsen vår kommer fra. Hvordan sinnet fungerer. Det er så viktig fordi, da kan man se feks når man ikke er nøytral, og når man går opp i sin egen vane-tenkning. Når man våkner opp mer til denne forståelsen, blir det også lettere å se når man tar avgjørelser basert på frykt. Selv om det er for sent der og da, man gjorde det, får man mer perspektiv på det. Det er en oppvåkningsprosess, hvor gulroten er at man blir mer ok med seg selv, og man blir mer stille i tankene sine på flere områder.

Det er en universal lov, som vi alle vet instinktivt   

Dette er også kilden til å gjøre god business. Det er egentlig en universal lov som er helt logisk, og som alltid har eksistert. Det er klart at når man har det bra i seg selv, er det lettere å tiltrekke rett partner. Når man har et klart øyeblikk, er det lettere å ta en god avgjørelse. Det er lettere å lytte når «vannglasset er tomt, enn når det er fullt». På samme måte som det er lettere å ta inn info fra andre, når man selv er mottagelig for det. Man fremstår også som tryggere i seg selv, når man har det ok i seg selv, fordi det er nettopp det at der og da søker man ikke noe. Hva med menneskelige behov tenker du da? Man får en urge eller en følelse av at man trenger noe. Er det ikke slik at mennesker har behov for sex? Jo, det er klart, at vi har det, men spørsmålet er hvordan vi skal gripe tak i den fra et godt sted, eller fra et sted hvor vi har frykt. Frykt for å ikke bli akseptert, likt, frykt for å ikke være god nok, og at man har en indre trang for å bli bekreftet. Tenk om man kunne bekrefte seg selv, og finne dette innenfra, og la følelser av hastverk og trang, få seile sin vei? Det er fullt mulig, og det man står igjen med er en god nøytral følelse i seg selv, hvor man nyter selskapet man er med. Enten man er på trening, jobb, eller med venner. Jeg kan fortsatt få denne trangen selv, men jeg har mye mindre respekt for den nå enn før. Jeg er oftere mye stillere inni meg enn før, når det kommer til dating.

Så er det en annen som spør, hva med alkohol? Alle vet jo at man blir litt mer desperat, eller ihvertfall løssluppen når man har drukket litt, og det å beholde fornuften som man ellers har, når man skal ha det gøy, er ikke like lett. Dette er ingen regler om at man ikke skal ha sex, eller ikke være desperat og usikker. Her peker jeg deg mot en dypere forståelse om at man har flere valg når man ikke gir etter for denne trangen, eller urten. Her kan også flere valg dukke opp når man Ser hvor opplevelsen vår kommer fra i øyeblikket.

Man ønsker å følge en indre viten, som selvfølgelig ikke der der bestandig fordi vi har personlige tanker i veien. Men det er fullt mulig å bli mer tiltrekkende, og få mer av det man ønsker seg i livet når man lærer mer om hvor opplevelsen vår kommer fra. Fordi  man mer naturlig får respekt for seg selv, ser hvilket budsjett vi er oppi med måten vi tenker på, og ser hvilken conditioning vi har (trente tanker). Når man kan ha det naturlig gøy uten det kaoset tanker medfører seg, er det lettere å være nøytral, og dermed snakke med de man har lyst til å snakke med, og som man også faktisk liker å snakke med. Man har det da mer gøy, fordi det også er mindre fordommer inne i bildet, og man ser personene foran seg, og man er mer i øyeblikket. Uten disse «trente tankene». Som jeg gjerne forklarer deg en gang over tlf eller zoom, hva jeg mener med det.

Får fine tanker om seg selv naturlig 

Jeg personlig har aldri hatt så fine tanker som meg selv, som de siste årene. Når man føler seg bra, og har fine tanker om seg selv, da får man helt klart en mye bedre utstråling. Når man kan si nei til business, fordi det ikke er rett business, er ikke bare business-logisk, men det sender også ut de rette signalene. Fordi man også bruker energien på de rette stedene. Da er det lettere å ha fokus på det som er. Det å si nei av de rette grunnene fordi man følger en indre viten, vil man alltid vinne på i lengden. Fordi man bygger også opp en respekt for denne indre viten, istedenfor en respekt for våre vane-tenkende og trente psykologi. Det er fullt mulig å komme unna denne conditioned (trente tankegangen, som man har bygt seg opp gjennom kunnskap og erfaring over mange år, mer og mer, ettersom man lærer om hvor endring kommer fra. Det er dette som er transformative samtaler, som gjør at folk ser mer og mer og får flere aha opplevelser vet at man får helt nye tanker om forskjellige ting og livet sitt. Dette er håpefullt, fordi det betyr at man begynner å se at man ikke trenger å definere seg selv blant annet. At man ikke er sin personlighet.

Det er lettere å lytte å se muligheter. Derfor er det å bli nøytral inni seg selv viktig for å lytte. For vi har svarene selv. Vi har en indre viten vi kan få bedre kontakt med. Det kan man bruke som et indre navigasjonssystem ettersom man blir bedre på å connecte med det som bare er.


La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •