Det starter med lykke :)

La andre få vite om dette

Skal du oppnå suksess, starter vi med happiness, sier  suksesscoach Anders Haglund. Jeg var så heldig å få oppleve han når han var på besøk på Ullevål Business Class her for en uke siden og snakket foran 350 nordmenn. Hovedbudskapet hans var at vi trenger ikke å være ulykkelige først for å oppnå det vi vil. Vi er allerede på den destinasjonen før det forurenses med alle våre tanker. Faktisk er vi medfødt lykkelige.

Hvis du ikke vet hvem Anders Haglund er så er han en internasjonal suksesscoach. Han har blant annet vært europamester i golf, han har tatt Anthony Robbins Master University, Richard Bandlers Trainer og Michael Neills Supercoach Academy. Han er kanskje den mest troverdige og den beste jeg har sett på scenen noen gang. Han er morsom, kommer med gode eksempler som får deg til å forstå og le, og han gir deg innsikter fra scenen. Personlige innsikter. En innsikt for han er når noe du synes var vanskelig tidligere, nå ble mye enklere.

Så hvor var vi? Jo, det som han snakket om i oslo for en uke siden er denne enkle modellen:

“Den felaktiga formel som vi blivit inlärda från barnsben är: Success => Happiness, för att göra saker och ting än värre så har vi även fått höra:
struggle+discipline+pain => success , vilket ger formeln: unhappy long enough => success => happiness…. uppenbart felaktig tanke så det enda som kan leda till att vi lever med både framgång och lycka är: Understanding innate happiness => success” Anders Haglund
Når vi var små
Når vi var små ble vi lært opp til at vi hvis vi var snille og satt pent ved bordet så skulle vi få dessert. Eller hvis vi gjorde leksene våres så ble vi flinke elever og fikk gode karakterer. Ettersom vi vokste opp har vi lært at vi skal være litt ulykkelige før vi blir lykkelige. Derfor er det mange som tror at når du starter et firma så må du slite i minimum 2 år før du lykkes. Det er veldig mange troer og overbevisninger der ute, som ikke stemmer overens med virkeligheten. Jeg sier ikke at du ikke skal jobbe hardt, for jeg har troen på hardt arbeid.

 

Jeg sier som Anders sier det, start med “happiness”. Alle mennesker har en iboende “happiness” i oss og et medfødt og som ligger der som en standard. Dette er en sannhet som at solen står opp hver dag, og går ned hver kveld. Eller at ting faller når vi slipper det som i tyngdekraften. Når vi forstår dette på et dypere nivå, så blir vi inspirerte til å handle. Vi skaper vår naturlige flow og kommer lettere i sonen. Han snakker også om de idrettsutøverne han coacher som vil at han skal “fikse” deres tanker, og at ofte så forteller han dem at de skal gi slipp på sine tanker at det er der “flow” finnes. Hver gang har det funket når de har skjønt dette.

Selv synes jeg det var kult å vite at solen er vår standard. Vi er født til å ha det godt og det er faktisk når vi har en dårlig følelse at vi er “off-track”. Det som også er kult å vite er at vår opplevelse av livet kommer innenfra og ut. Det er våre tanker som skaper vår opplevelse av livet. Det er like sant som at solen står opp. Det er et prinsipp og derfor når vi tror at det er omstendighetene det er noe galt med, er det i virkeligheten våre tanker som skaper denne opplevelsen.

Med dette vil jeg fortelle deg at jeg har inngått et samarbeid med Anders Haglund og at han skal ha et stort event i Göteborg i august:

http://www.lifevision.se/oppna-seminarium/michael-neill-anders-haglund/

eller se link: thekeystoperformanceexcellence

Her er rabattkoden for dere som følger min blogg hvor dere får 250,- sek i rabatt: MSVIP 

Bruk denne linken for å bestille med rabattkode:  http://shop.lifevision.se/biljetter/the-keys-to-performance-excellence

Inne på den linken når du trykker på – gå til kassen så kan du legge inn rabattkoden der.

Eller trykk på denne linken: shoplifevision.se

Hvis dere er 5 personer, får dere nå 5 billetter for 4 og i tillegg min rabatt på 250 pr person etter det. Husk å bruke MSVIP i rabattkoden.

Del i kommentarfeltet om du blir med :). Hadde vært kult om vi var en stor gjeng.

 

 


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress