Din hemmelige perle

La andre få vite om dette

Hva er forskjellen som utgjør forskjellen? Selgere som virkelig gjør det bra er de som vet sin hemmelige perle. De vet hva det er de gjør bra også fortsetter de med det. Hvordan skiller du deg ut fra dine konkurrenter. Vet du hvem dine konkurrenter er? Dette er så basic, men så få som faktisk gjør jobben med å finne det ut. Derfor har jeg bestemt meg for å finne ut hvem mine er og få på plass et slags samarbeid. Ikke med alle kanskje med en eller to.

Brendon Burchard som har lært meg at det er lurt å få konkurrentene dine til å promotere deg. Men hvordan gjør du det? Jo ved å spørre dem hva du kan gjøre for dem først. Bare hvis du synes det de gjør er bra. Rådet mitt da er at du spør om du kan hjelpe dem med å få ut sitt budskap. Ikke fordi du vil ha noe for det, men fordi du ser verdien av deres budskap. Du liker det de gjør for å forbedre andres liv. Får du et nei så får du et nei. Det vil være noen som sier nei, men da går du videre.

Scandic Fornebu hvor jeg jobber som salgssjef til daglig har en hemmelig perle. Du kommmer inn der og tenker kanskje at for en fantastisk beliggenhet. Du legger merke til det store uteområdet rett ut av vinduet med utsikt til oslofjorden. Hotellet har en helt spesiell atmosfære som er avslappet og koselig. Hotellet er stort, samtidig som det føles lite og intimt. Hoteller idag må skille seg ut fordi det er så stor konkurranse på konferansemarkedet og overnattng.

Din hemmelige perle
Hva er din hemmelige perle og hvem og når foreller du om dette? Hvor mange er det som får vite dette? Min er at jeg er ærlig, cashual, og åpen. Jeg tar meg tid til deg og jeg tror jeg ser hva du trenger. Jeg er åpen om ting om det er privatlivet mitt eller andre ting, så tar jeg det opp. Å være direkte på en behagelig måte.

Min visjon er langsiktig og det gjør at kundene mine opplever kvalitet, og nøyaktighet. Mine brandverdier er ærlig modig og generøs. Det er det jeg lever når jeg blogger til deg og når jeg er sammen med venner. Forskjellen på meg med venner og meg i kundemøter er ingen.

Når snakker du om din hemmelige perle?
Når du booker møter så kan du jo nevne hva du gjør, men ha mest fokus på hva du kan gjøre for dem selfølgelig. Hva slags resultater de vil få av deg. Det er det som skal skinne igjennom. Når du er på nettverkstreff og sånne type samlinger. Altfor mange snakker om produktet sitt først. Her ville jeg hatt mer fokus på å skape god kontakt først. Når kunden spør deg hva du gjør, så kommer den fine energien din så fint inn om hva du gjør.

Bruk det for det det er verdt og rendyrk dine sterkeste sider. Er du spesielt ærlig så vær ærlig. Er du spesielt generøs, så vær generøs. Liker du å være litt stille, så vær stille. Vit at du kan være alle disse tingene, men også vær åpen for at du kan være mer enn det du er. Det er mulig å lære seg nye ting og allikevel forbli den fine utgaven du er.

Det er så mange som tenker at hvis jeg lærer meg salg, hvordan vil folk se på meg da? Jeg er jo ikke en selger. Det er helt riktig. Du har nemlig alltid rett. Det kommer an på tankegangen din. Hvis du sier til deg selv at det er ikke meg å gjøre sånn. Jeg driver ikke med blogging. Hva vil folk tro om meg da? Jeg driver jo ikke med salg. Kjenner du igjen de gamle tankemønstrene? Get over yourself! 🙂 Du kan være akkurat hvem du vil. Livet handler også om å skape deg selv. Hvis du vil.

Ny utsikt
Dette med å være seg selv i møter i alle situasjoner egentlig er jo en treningssak. Det vil jo være situasjoner hvor jeg ikke er meg selv og er autentisk. Sånn er det med oss alle. Når du trener på å tenke når du er med en kunde, hvordan ville jeg oppført meg nå hvis jeg var sammen med en venn. Jeg mener, hva er det verste som kan skje hvis du er litt som du er ellers?

Hvordan vet jeg at jeg er meg selv? Når jeg har det bra og er fornøyd med meg selv blant annet. Du tror kanskje at det du gjør ikke er godt nok, men ofte så er det mer enn bra nok. Skaff deg en ny utsikt. Jeg fikk en ny utsikt over verden etter at jeg var i USA. Det elsker jeg USA for. Jeg ser på verden på en ny måte. Det er noe med tankesettet mitt som skjedde, som gjør at jeg nå må tilbake dit. Vil du være med kanskje? Neste år så skal jeg tilbake igjen men da på High Performance Academy. Hadde vært kult om vi var en gjeng da.

High Performance Academy er yndlingsprosjektet til Brendon Burchard. Det var det jeg hadde for denne gang. Litt ulike tanker fra her og der. Håper som alltid at dette var interessant for deg. Som sagt er jeg en student av faget selv, og lærer bort kontinuerlig det jeg lærer selv. Del i kommentarfeltet slik at jeg kan lære av deg også :). Ha en fin søndagskveld.


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress