Hvordan komme over noe man ikke liker?

La andre få vite om dette

Denne artikkelen handler om det å ombestemme seg, eller å ha på engelsk a change of heart. Det er om tanker, men av og til ser vi det ikke, fordi vi insisterer eller har bestemt oss for å mene det vi mener. Dettte foregår internt naturligvis og vi er ikke alltid bevisst det. Jeg pleier å si at hvis det ikke er noe jeg liker å gjøre, og hvis det er noen jeg ikke liker, blir jeg nysgjerrig på opplevelsen min. Fordi da er det kanskje noe jeg ikke helt ser.

Som i marketing 

Markedsføringsavdelingen min har blødd litt de siste to årene, og egoet er grunnen. På forsiden min på denne hjemmesiden, står det et sitat i bunnen, om det å forsøke å leve opp til et bilde av seg selv /George Pransky. Jeg er et eksempel på det. Jeg har kanskje hatt noen ideer som gjør at jeg ikke har åpnet hjertet mitt helt. Om blant annet hvordan ting skal se ut. Jeg er over det, og må si at folk blir ekstra fine når de åpner hjertet sitt for hverandre.

Sannheten er at jeg faktisk liker markedsføring, og det veldig godt. Jeg har jo alltid hatt sans for business og folk som gjør det spesielt bra og er kremmere. Ingen grunn til at jeg ikke skal like markedsføring og det å være synlig. Salg og markedsføring er både nødvendig og spennende! Det å selge er noe jeg alltid har likt, og dere som kjenner meg vet dette.

Ved å se hvordan tankene våres skfiter i forskjellige situasjoner, kan vi bli forbauset over hvor fort vi skifter mening. Eller ombestemmer oss. Vasking av huset, markedsføring, handle julegaver, skifte dekk på bilen, kan være gode eksempler på ting man kan elske eller hate.

Når man ikke føler ren glede og kjærlighet, ser verden litt kjip ut. Det å vaske leiligheten blir som å gå i gjørme, og det å gjøre ting man må gjøre, er ikke alltid like lett. Det er ingen energi der. Når det er håp, har man masse energi. Det vil si når man ser at noe er mulig. Der er det masse energi. Når man ikke ser muligheter, der er det heller ingen håp. Det som jeg beskriver her er at tilstander skifter, men det som ligger i menneskets natur er kjærlighet.

Derfor dersom jeg har trøblete tanker om noe eller noen, blir jeg veldig nysgjerrig.

Change of heart eller det å få en annen mening om noe skjer av seg selv 

Hadde det ikke vært for vår egen hukommelse, ville vi hatt følelser av glede, kjærlighet, og indre velvære i bøtter og spann. Derfor når vi slipper opp for bare et lite øyeblikk, føler vi ren glede, litt som jeg snakket om i den forrige artikkelen “Du vil aldri komme til det magiske stedet hvor du tror alt er perfekt http://www.michaelstenhagen.com/aldri-komme-magiske-stedet-tror-alt-perfekt/

Derfor har vi også mulighet for å føle ren glede når vi gjør ting vi vanligvis ikke liker. For ren glede er vår standardinnstilling. Du vet når du blir overrasket over deg selv? Samme ting. Når vi snakker og gjør ting uten å tenke, kommer vi fra det jeg kaller en tankeløs tilstand. Dette er bra, for da har vi funnet barnet i oss igjen.

Kommenter gjerne og del artikkelen.

 

 

 

 

 


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress