La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En innsikt er som en fersk ny tanke som kommer innenfra oss. Det kan komme som en ny tanke, ide, at vi ser noe nytt, vi ser på en gammel situasjon på en ny måte, og det føles annerledes på en positiv måte. En innsikt kommer alltid i en positiv form. Det jeg vet om innsikter er at det ikke er opp til meg når de kommer. Det jeg også vet er at jeg er utrolig takknemlig for tiden, fordi jeg har fått en del av dem.

Grounding

Jeg ser livet på en ny måte, jeg ser business på en ny måte, og jeg handler/gjør ting annerledes. Det er akkurat som jeg har fått kontakt med noe, også kommer det bare mer av det. En annen metafor er at demningen har åpnet seg mer, og den fortsetter å sprekke bortover, slik at vannet får komme igjennom.

Når jeg jobber med mennesker pleier jeg å si å lytte til en følelse, som å lytte til musikk. For når jeg coacher, coacher jeg fra min jording/grounding. Altså utifra det jeg vet, ser og forstår. Jeg coacher dvs jeg deler min forståelse med klienten, også ser kanskje hun noe nytt, eller så gjør hun ikke det. Det har jeg slått meg til ro med.

Ro ned 

På samme måte har jeg slått meg til ro med måten å skape klienter på, noe som også skjer av seg selv for tiden gjennom referals. Livet er herlig. Jeg ser nå at jeg har en helt annen ro rundt min egen business. Jeg ser at man kan skape fra å ha en business som har ingen klienter, men man kan også skape fra en business som har solid med klienter, men det jeg ser er at det spiller ingen rolle hvor du er på den skalaen. Det spiller ingen rolle hvor synlig du er i sosiale medier. Du kan ha en tom nettside og allikevel skape klienter fra ingenting. Det jeg ser mest er at salg er bare et ord som er funnet på, og at jeg skaper business best når jeg er i connection. Med en gang jeg legger føringer for hvordan ting skal være, tar jeg meg bort fra connection.

Service 

Derfor kan jeg dukke opp i et møte og være helt i øyeblikket, eller som Linda Pransky sier (psykolog) being in service. Det handler ikke om meg, det handler om den andre personen. Når jeg tenker etter, står det faktisk litt om dette i boken min også (bli). Men det er først nå jeg ser betydningen av being in service. Det betyr at jeg ikke trenger å gjøre så mye, men allikevel skjer det masse.  Jeg har tatt presset bort fra meg selv.

Etter at jeg kom hjem fra Filippinene, så jeg dette mer tydelig og jeg så også at businessen min og klientene og menneskene og mulighetene har alltid vært der, og at muligheter bare fortsetter å komme. Nå ser jeg nye muligheter hver dag, jeg ser det mer tydelig uten å gjøre noe som helst. Jeg kan derfor slå meg til ro med å skrive når jeg vil skrive, og holde foredrag, skapelese, gjøre alle disse tingene jeg synes er gøy, helt uanstrengt og uten at det koster. Det er slik det er ment å være tror jeg ihvertfall akkurat nå, og den gode nyheten er at det er uendelige grader av forståelse i akkurat det jeg snakker om her. Og når vi først har sett det, vil vi se mer, og det er unngåelig.

Den gode nyheten er at det vil skje med deg, når du ikke står i veien for det. Det er en tilstand og en ro som vil vokse i deg, når du ser mer i denne retningen.

 

 


La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •