Inspirert!

La andre få vite om dette

Jobb mer med kreative ting, jobb mindre, og lek mer!
Det var den beskjeden jeg fikk av Kristin Landsem, da hun var på besøk i oslo. Hun hadde lest meg raskt, og forsto det jeg trengte å høre: Lek mer! Det skal være gøy å lage videoer. Du skal glede deg til å gå på jobb. Ikke vær så fokusert på alt du skal gjøre og rekke i forhold til dine deadlines. Da blir du sliten. Det er sånn jeg har det med to jobber. Til daglig jobber jeg som salgssjef for Scandic Fornebu og jobben min går ut på å snakke med kunder, sende tilbud, og få dem interessert til å ha konferansene sine hos oss. Da gjelder det å være på topp, og ikke minst være seg selv. Jeg lever selv det jeg lærer bort. Det jeg blant annet lærte på SDD-Live er at det er like viktig med “avtid som på tid” ref Gry Sinding.

Jeg har tatt rådet til Kristin på alvor, og begynte å tenke på hva jeg kan gjøre for å finne roen og kreativitet. Når jeg får være kreativ så er jeg lykkeligst.

I tillegg har jeg vært med worshop til Eirik Grunde Olsen som er gründer av “Kunsten å skape klienter”. Fin fyr og dyktig coach som tok opp mange temaer denne uken. Han hadde fått et spørsmål om at hvis du var introvert, bør du bli mer ekstrovert for å få tak i flere kunder? Det var noe i den duren. Hvor svaret var at det som er fint med introverte er at de er akkurat det. De vil kanskje ikke være der det er masse folk, og får mest energi av å være sammen med færre folk og kanskje alene. De snakker kanskje med færre folk enn ekstroverte, men derimot så får de en god kontakt med de folka de snakker med. Bare la de være det de er, og heller bli enda mer av dem de er. Slik at vi får se enda mer av dem, noe som er flott og som klienter digger.

Det jeg fikk ut av det var at jeg kan stole enda mer på at det jeg har å tilby er bra nok. At jeg kan vise enda mer av meg selv, og tørre å være enda mer crazy. For det er jo det jeg blant annet skal lære bort, dette med å by på seg selv. Tror jeg må ha glemt det litt opp i prosessen min, og tenkt at nå må jeg bare få unna disse videoene. “Jeg må ha alt klart til søndag”. Sier stemmen i hodet.

Så til alle dere som stresser der ute, stress mindre. Vær her og nå, og lek mer. En annen ting som Eirik snakket om, var at i det du gir slipp på alle konsepter, om folk liker deg, likes på facebook, nisjen din, alle ting som er ting du ikke har kontroll over, som tar vekk deg fra det som er vitalitet og energi, så handler du. Man kan handle ekstremt mye ut av lite tanker. Kreativitet kommer også fra lite tanker, eller ingen tanker, fra et sted bak bevissheten.

Med dette vil jeg gjerne utfordre deg til å leke mer også. Hva er ditt beste tips for å leke og glemme deadlines? Del i kommentarfeltet.


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress