Hvordan skape medgang i livet ditt

La andre få vite om dette

Det er forskjell på flaks og medgang. Den store forskjellen er at du kan skape medgang selv, mens flaks er ikke varig. Grunnen til at flaks ikke varer, er fordi det avhenger ikke av deg. Medgang skaper en selv, derfor varer det evig.

Hvorfor nøye seg med tilfeldigheter når medgangen kan vare evig? Medgang er kun et ekteskap mellom forberedelser og muligheter. Når du forstår dette, hva kan du gjøre for å skape forholdene eller legge forholdene til rette for medgang? For det er jo ikke alltid slik at forholdene er tilstede. Da må du ut å skape forholdene selv.

Å gjøre ting med en gang!
En annen regel for medgang er at når du øyner en sjanse, så gjør det med en gang. Du må ikke la øyeblikket gå ifra deg. I hvilket område av livet ditt har du momentum som foregår akkurat nå? Hva kan du være takknemlig for som du ikke tenker over? Er det så enkelt som at du har tak over hodet? At du har folk som er glad i deg?

Hvor forberedt er du?
Har du lest Turning Pro av Steven Pressfield enda? Hvordan kan du være pro i alt du gjør? Hvordan oppfører du deg når du er Pro i hver oppgave du foretar deg? Når du er godt forberedt, så forteller du universet at det er noe du ønsker å oppnå. Du er i harmoni og du er klar. Kjenner du igjen den motivasjonen?

Hvilke muligheter har du rundt deg?
Er det noen i nettverket ditt som sitter med en egenskap du ikke visste om? Kanskje den personen du minst tenker at har det du trenger akkurat nå, er akkurat den personen du skal spørre om hjelp? Vi lever i en tid nå hvor det å spørre om hjelp og det å spørre om råd er helt greit.

Skap medgang for flere enn deg selv!
Når du hjelper andre med å lykkes i noe, så hjelper du deg selv med å lykkes. Når du virkelig forstår dette, så vil du få ubegrenset med medgang. Dette er første skrittet til å tenke utover istedenfor innover. Vi er jo uansett her for å forbedre andres liv med våre produkter ikke sant? Ikke hver redd for å dele og yte service med en gang. Du kan starte med å gi før du tar betalt!

Hvem kjenner hvem? Er det noen i din bekjentskapskrets som kan hjelpe deg? Dette kommer selfølgelig an på hva du vil finne ut av. Kanskje en du møtte på forrige samling du var på sa noe om at de kan hjelpe deg, du snappet det opp, men så skrev du det ikke ned? Hvordan kan du finne tilbake igjen til den personen? Eller hvordan kan du finne ut av det du lurer på, på en annen måte?

Jeg blir så glad når jeg skriver om dette her, for det er så mange muligheter der ute, og ofte er de beste rett foran deg. En av de tingene jeg er flink til er å spørre. Spørre om å få skrive en artikkel, spørre noen som fikk til noe bra om hvordan de fikk det til osv. Hvis du blir virkelig god på dette med å spørre folk, så kommer det til å forandre livet ditt . Hva er det verste som kan skje?

Hvis du lurer på hva jeg mener med dette så send meg en mail, eller ring meg. Jeg deler gjerne mine synspunkter på dette. Å skape medgang er et av mine favoritt-temaer, og det mener jeg bør være noe du er fan av også. Du vet, den personen du skal samarbeide med eller ha hjelp av, er bare en telefon unna!:)

I mitt onlinekurs kommer jeg til å gå dypere inn på hvordan du kan skape medgang i livet ditt og i jobben din. Var dette nyttig for deg? Jeg er interessert i å lese om dine tanker rundt dette. Del i kommentarfeltet.


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress