La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

I sommer har jeg forsøkt å tenke ut et produktnavn som sier en del om kurset jeg skal holde på nett. Derfor jeg avtalte jeg et skype møte med min web consigliere Nina forrige torsdag kl.10. Vi hadde en meget utbytterikt time hvor vi klarte å få landet en setning som sier mer om produktet mitt enn det har gjort hittil.

Hva er en web Consigliere? Det er en person som for meg er en rådgiver på nett. Hva skulle jeg gjort uten Nina, på samme måte som Kris Carr skulle klart seg uten Marie Forleo? ;). Nina utfyller meg på områder hvor jeg er helt talentløs. Hun er både kreativ og strategisk, og ikke minst teknisk. Hvor ofte finner du den kombinasjonen? Og jeg er ikke innmari teknisk!

Jeg var helt opphengt i at det skulle være et produktnavn og sendte over ord som ærlig salg, helsefremmende salg osv, hvor dem alle falt igjennom. Nina foreslo at vi møtes på skype for å lande noe. På forhånd ba hun meg forberede noen svar på noen spørsmål som om det var en nyhetsreporter fra tv2 som stilte dem til meg. Spørsmål som, hva er det for type salg som gjør at ditt skiller seg ut fra de andre? Hvis en omega 3 selger hadde vært på kurs hos deg, hva ville personen lært da?

Jeg tok opp svarene mine på opptak, og har lydfilen hvis noen er interessert, men svært unyttig informasjon. Kun nyttig for min web Consigliere.

Under skypemøtet spurte Nina meg om det var noe spesielt jeg lot merke til når jeg svarte på spørsmålene under opptaket mitt? Jeg klarte ikke å svare på det, men hun ledet meg til omega 3 spørsmålet, hvor jeg svarte at det ikke var i min målgruppe. Det var da vi fikk peilet oss inn på den groovy delen av skype møtet. «Hvem er målgruppen din»? Spurte Nina. Jeg sa at det er for folk som føler at de må inn i en salgsrolle, og for folk som er opptatt av selvutvikling. Holder ikke det? Nei, tordnet det fra Nina :).Med et smil sikkert, som jeg kunne føle gjennom skype.

Etter å ha utfordret meg en stund, kom vi lenger i forhold til målgruppen min: Er du en nybegynner i salg eller er gründer som vil lære salg så er du i min målgruppe. Alder er 30+-, men det vil alltid være ytterpunkter. Etter å ha diskutert hvem er det jeg prater til? Gikk det også opp for meg hva jeg vil lære bort. Jeg ønsker at du er fri og trygg uansett hvilken salgssituasjon du er i. Når du føler deg fri og trygg, blir ikke salg slitsomt, men det blir uanstrengt. Uanstrengt Salg var også et produktnavn jeg var borte i. Jeg konkluderte med at jeg venter med produktnavnet.

Uansett en veldig morsom time som var svært utbytterik. Ønsker du å spisse produktet ditt og bli tydeligere på hvem målgruppen din er, bør du sjekke ut ninabea.no. Synes du dette var en artig bloggartikkel? Del på facebook, twitter, og instagram ved å kopiere linken. Del også i kommentarfeltet.


La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •