La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Experts academy er en av de største opplevelsene jeg har vært med på, og jeg har lært langt mer enn det jeg trodde var mulig på et seminar. Brendon Burchard i seg selv er en av de mest rause og givende jeg har møtt og er så ærlig.Et virkelig godt menneske som er blitt en rollemodell. Å få oppleve han var det største for han har lært meg mer om business enn det jeg trodde var mulig. Han har lært bringet inn det åndelige ved en business, og han har bringet inn hvor viktig det er å følge sitt kall og sitt budskap. Jeg har møtt hans mor som er en av skjønneste mødrene du kan tenke deg. Hun er så generøs og så god at du skulle ønske at du var en del av Brendons familie, og det kan du bli, ihvertfall hvis du går på hans mastermind. Han tar med seg de beste folkene på mastermind, noe som jeg selv skal delta på i fremtiden. Tror jeg.

Høyere kall
Jeg har notater opp og ned med hva han har lært meg og hva jeg har fått ut av og lært av Marie Forleo, Jeff Walker, Shalene Johnson, Marianne Williamson, og Rick Frishman. Alle de her var på scenen på Experts Academy, og jeg føler meg velsignet over å ha opplevd dem og lært av dem. De alle kommer med et fellesbudskap og det er at du her at et større kall, et buskap som du bare må ut i verden og fortelle om -hvis du ikke gjør det så bedrar du alle de menneskene som venter på å lære fra akkurat deg, og det helt spesielle talentet bare du har. Ikke minst bedrar du deg selv, fordi du ikke tar i bruk det helt spesielle talentet akkurat du har som verden trenger.

Ja jeg har faktisk så mye notater fra dette seminaret at det blir et prosjekt å bare sammenfatte dette. Nå sitter jeg her i San Francisco og skriver til dere. Bildene er fra half moon bay, men det kommer flere fra San Francisco.
Jeg vil bare vise deg videoen fra mine nye venner fra San Francisco og Nederland. Den er ekte, varm, og morsom.

Det viktigste er at jeg har gått fra tro at jeg kan til å vite at jeg kan og vil gjøre det som er nødvendig av meg for å bli en mester i mitt emne. Til deg som også føler deg kallet, vit en ting. I denne industrien så er du en student først, før du lærer bort. Dette er den ydmyke siden vet denne karriereveien som gjør at du aldri blir ferdig utlært, og hvor du kan lære deg og mestre innenfor akkurat de temaene du ønsker. Det er også den mest lukrative og kreative karriereveien også for deg som ønsker å bli en ekspert. Det er ingen som tjener mer i en karriere enn speakers, forfattere, onlinemarketers, etc enn de som er i denne businessen. Nå blir det litt blanding av norsk og engelsk her, men det er greit.

Vær tilstede
Jeg har også lyst til å gå ut og inspirere mitt publikum, og være på scenen og oppfylle det jeg er her for. Derfor kommer jeg til å lansere et liveseminar i løpet av neste år – kanskje første halvdel mot sommeren fordi jeg vet at jeg er her for å inspirere og lære bort, og ikke minst lære selv av dere. For dette er en twoway street, man lærer like mye selv av å lære bort og få den spesielle kontakten med publikum på scenen. Kunne du tenke deg å se meg på scenen, så vil jeg gjerne høre fra deg – for nå har jeg bestemt meg, jeg vil gjøre det som server mitt publkum best og hvor jeg er på veien for å oppfylle mine villeste drømmer. Som Marianne Williamson sa, så er det ikke slik at vi noengang kommer til vårt destinationpoint, og det litt av meningen også. Selv hun sier om seg selv at hun ikke er så opplyst, men hun er jo mer opplyst enn de fleste av oss. Det er bare at er mer opptatt av studentenes resultater enn noe annet. Derfor tror jeg også at selve veien til målet er minst like viktig som målet, om ikke viktigere. Hvor fort kan du nå et mål? Ved å nyte veien og være tilstede hele veien!

Dette var bloggpost nummer 1 fra USA, men jeg setter pris på om du deler denne artikkelen med noen eller kommenterer under her, hva du synes. Ønsker deg det aller beste, hilsen Michael.


La andre få vite om dette
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •