Ønske om noe mer

Hele uken her har jeg egentlig prøvd å skrive noe, men det er ikke lett å skrive noe når jeg har masse å ta tak i, som krever en annen form for energi. Høres ut som en unnskyldning, men jeg er ikke sånn som skriver noe for å skrive noe. Det må komme uanstrengt og fra meg selv, og noe som kanskje har verdi for andre. Jeg jobber også med salg ved siden av jobben min som coach, og merker at jeg har et skifte i fokus og dermed et skifte i energi. Jeg vet at det er noe jeg finner på det her, men jeg har en dypere følelse når jeg sitter med klienter enn når jeg sitter og selger. Hvis du skjønner? Samtidig, er denne jobben ved siden av en helt annen måte å selge på enn jeg har gjort tidligere i hotell. Den krever at jeg er respektabel, rolig, og ikke minst lytter. Det er forsåvidt den samme opptreden jeg har med klienter. Forskjellen er at jeg må være litt mer på når jeg jobber med salg, men det kommer heldigvis naturlig for meg. Jobben ved siden av er gomentor.no hvor jeg er ansvarlig for det norske markedet. Det jeg skal skrive om idag er at jeg har fått meg nye earpods som har reddet livet mitt. Neida, litt mer dypt enn som så kanskje. Det er rart hvordan man noen dager har totalt skrivesperre og alt som kommer ut er shit, mens idag føler jeg at fingrene går av seg selv.

Tenkte å snakke om bevisshet idag og hvordan egenutvkling går av seg selv. Med egenutvikling mener jeg at det er et intelligent system som gjør det for oss, når vi legger merke til hvilke tanker vi har.  Tanker og bevissthet går hånd i hånd, og er gjensidig avhengig av hverandre for at vi skal ha en opplevelse som menneske.  Man har kanskje et ønske om å bli bedre på noe, feks bli mer tilstede i hverdagen. Det eneste man trenger å gjøre er å legge merke til når man ikke er det. Et intelligent system bak livet, tar hånd om resten. Dette er fordi vi mennesker har visdom innebygd, som er medfødt og som alltid er der for oss. Det er lett å begynne å undersøke tankene sine mer, når vi ser tankene, men det trenger du ikke. Jobben er gjort. Dette går av seg selv nå.

For oss som er vant til å gjøre noe for å kanskje forbedre opplevelsen sin eller få ting til å skje, er det faktisk nok å ønske seg i en retning av noe. Å Se hva det er man ønsker seg. Uten at det blir selvutvikling. Ikke affirmasjoner og en teknikk som å være takknemlig for å føle takknemlighet. Eller visualisere for å jobbe med mål. Å tenke positivt når du egentlig føler det motsatte. Alt det kan du slippe. Det jeg peker mot er mer i form av at, «hmm kunne vært kult å ikke henge meg så mye opp i hva andre tenker om meg». Etter det lar jeg tanken min gå. Eller. «hmm kunne være kult å ikke utsette ting så mye som jeg gjør. Dett er sånne små tanker man ikke trenger å gjøre noe med. Du har oppfattet det, ønsket er der, og resten går av seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å legge merke til det, når du utsetter, og la visdommen din ta hånd om resten. Eller legge merke til når du bryr deg om hva andre tenker om deg, så lar du tanken gå. Jobben er gjort. Som disse surferne, de koser seg og er i øyeblikket. Når tankene er et annet sted, ser man ikke bølgene som er på vei, og man bommer på timingen sin. Eneste man trenger å gjøre er å legge merke til når man ikke er tilstede og stoppe. Jobben din er gjort, og du er på vei til å være tilbake i øyeblikket. Deretter rir man bølgen som aldri før. Kanskje :).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *