Referanser

Jeg kan anbefale samtaler med Michael. Han er en behagelig og rolig person å snakke med. Jeg følte meg sett og fikk følelsen av å snakke med en svært klok venn.

Nina Møyner Lund
5/5

Nina Møyner Lund

Leder I bank

Da jeg valgte Michael som 3P coach ønsket jeg endring og konkrete resultater – på det personlige plan og også som leder i businessen min. Michael har en rolig og avslappet væremåte, er raus og deler av egne erfaringer. Ting jeg ser på og opplever som utfordringer og hindere kan gjerne smuldre bort etter en samtale, noe som åpner nye dører og gir rom for nye tanker og nye innsikter. Jeg kan anbefale Michael på det varmeste som mentor.

5/5

Marit Sneve-Rikardson

Webdesign og grafisk designer, Hjerte for design

Jeg var aldri i tvil om at jeg skulle velge Michael som mentor, og det har jeg heller aldri angret på. Han har en spesiell evne til å få meg til å slappe av, han treffer spikeren på hodet gang på gang og han har en unik teft på både mine utfordringer og potensialet i meg og min bedrift.

Maiken Sneeggen
5/5

Maiken Sneeggen

MediYogaterapeut og -lærer, fysioterapeut og Lærer MediYoga Kidz, DypIndreRo

Jeg har hatt gode og utfordrende samtaler med Michael over en periode på 6 måneder. Han er befriende ærlig og direkte og har et dypere perspektiv på livet generelt og på business.
Jeg har fått et nytt forhold til egne tanker og intellekt og ser at vår styrke og vårt potensiale ligger på et dypere plan, som mange ikke engang våger å snakke om.
Nye innsikter og perspektiver har gjort at jeg er i ferd med å bli mer «komfortabel i egen pels».
Det beste er at endringene ikke tar slutt selv om samtalene er avsluttet. Nye innsikter dukker opp hele tiden. En god og erfaringsrik prosess. Anbefales!

Kristin Nicolaisen
5/5

Nina Møyner Lund

Leder I bank

Med Michael som Mentor har jeg fått uvurderlig hjelp til å bli bedre kjent med meg selv. Han pusher når det trengs, selv om det av og til føles utfordrende. Han sparrer og reflekterer sammen med meg slik at innsikt og forståelse kommer fra meg og mitt indre. Jeg er blitt mer produktiv, jeg føler meg tryggere i meg, henger meg mindre opp i tankene og bare tar action på det jeg ønsker. Jeg setter stor pris på Michael som medmennesket og anbefaler han på det varmeste.

Marit Aas Ilstad
5/5

Marit Aas Ilstad

Mentor og personlig veileder , www.modermarit.no

Michael er fullstendig tilstede i samtalene. Hans væremåte legger opp til en dypere kommunikasjon enn bare ord. Bak ordene og mellom linjene får man oppleve det endeløse som ligger dypt i hver av oss. Michael fasiliterer innsikter og åpenbaringer på en effektiv og genuin måte. Jeg har fått stor nytte og glede av å jobbe med ham. Etter bare noen få samtaler med Michael, føler jeg meg mye tryggere som coach i samtale med mine klienter. Anbefales på det sterkeste!

Maria Bobrova
5/5

Martin Smith

Transformative Coach

Jeg møtte Michael første gang sommeren 2017. Var nok på leting etter noe som bl. a kunne stilne tankestøy. Jeg hadde mye av det.
Ved å ha jevnlige samtaler med Michael stilnet tankestøyet, men jeg fikk mer på kjøpet. Innsikter jeg ikke hadde regnet med eller ikke hadde tenkt på som utfordringer i livet mitt. Dette oppsto egentlig av seg selv og det forundret meg.
Jeg har ansvar for mine tanker og ikke andres. Det var befriende. At det ikke finnes vanskelige mennesker, men at de er vanskelige ut fra at jeg bestemmer at de er det. Den innsikten tok lengre tid, men kom også som en befrielse. Det som forundret meg mest, men som også er meg mest til glede, er at min kroniske sykdom er lettere å leve med. Den er der fortsatt, men den definerer ikke meg som menneske lengre.
Vil anbefale Michael på det varmeste. Han er en person som i samtaler deler av seg selv og sitt private liv. Det satte jeg uendelig pris på. Det ble da ikke uoverkommelig å oppnå innsikter og endringer i eget liv.

Mona Johansen Isberg
5/5

Mona Johansen Isberg

Mit samarbejde med Michael har i alle henseender været over al forventning og banebrydende. Det har medført meget mere end ‘bare’ nye indsigter, men også konkrete valg og handlinger, der har haft afgørende betydning for min livssituation.
Det inkluderer eksempelvis en flytning hjem til Danmark fra Malta, hvor jeg har boet i 9 år, samt en skelsættende ‘point of no return’-indsigt i hvad det rent faktisk betyder for ens måde at tænke og leve på, når man indser at ens tanker bare er …. tanker. Og at man dermed ikke behøver at følge dem, eller lade dem vokse.
Det fede er, at man indser at visdommen kommer inde fra, og at man dermed ikke skal lede efter den andetsteds. Jeg har gennem tiden læst stakkevis af traditionelle bøger om personlig udvikling, men har nu definitivt fundet ud af, at jeg har læst den sidste af den slags.

Nicolai Kostakis
5/5

Nicolai Kostakis

CEO / partner, Marketing Partners Online Ltd

Gjennom Michael Stenhagens program Menneskets Potensial har jeg har vært med i ei gruppe som møttes jevnlig på nett våren 2019. Michael formidler godt og rett fra hjertet, utfordrer og stiller gode spørsmål slik at jeg kjenner bevegelse og kan reflektere dypere. I løpet av disse månedene merker jeg endring, først og fremst i form av en større indre ro enn før og en større aksept og varme overfor meg sjøl og andre. Når jeg idag står overfor utfordringer jeg oppfatter som krevende, opplever jeg også at tilværelsen er bedre enn før – det har blitt litt enklere å ikke problematisere alt, men i større grad å slappe mer av og ta ting som de kommer. Så kan jeg merke at jeg har blitt en bedre lytter som er mer til stede her og nå fordi støyen fra egne tanker ikke lenger har så stor plass i tilværelsen.
Dette er en spennende og meningsfylt retning i livet, en veg jeg fortsetter på. Og det blir garantert ikke kjedelig for deg om du velger å samarbeide med Michael!

Ingunn Nesset
5/5

Ingunn Nesset

Mine samtaler med Michael Stenhagen har fått meg til å få mindre tankestøy, og troen på at tanker er tanker, og ikke handler om et menneskes verdi, personlighet, identitet. Han har formidlet til meg hvordan vi tolker omgivelsene via våre tanker og sanser. Han har lyttet til mine følelser samt gitt meg forståelse for hvordan menneskesinnet fungerer. Dette har ført til roligere øyeblikk i hverdagen og jobbsammenheng; selv når negative tanker oppstår.
Anbefaler Michael varmt som veileder til privatpersoner og som foredragsholder. Og ser ikke minst behov for veiledning i grupper, ledelse og organisering.

Aashild Storli
5/5

Aashild Storli

Vernepleier

Siden april 2018 har jeg vært på en reise som har forandret livet mitt til det bedre. Bedre på den måten at jeg ikke lenger er sur i dagevis over idiotiske ting eller eller tar krangler personlig over lange perioder, i stedet ser jeg at jeg selv på en uskyldig måte skaper mine egne problemer. Ikke det at jeg ikke krangler eller blir sint lenger, men jeg ser fortere at jeg er på villspor og greier raskere å «hente meg inn» og si unnskyld etterpå. Jeg har også erfart at det går an å ha kontakt med personer i livet mitt på en helt annen måte enn før, en måte som er veldig tilfredsstillende og nærende for meg personlig men også for dem jeg er i relasjon til. Michael har vært min mentor på denne reisen. Michael er dyktig på det han gjør, han er trygg i situasjoner når jeg trenger det og han er engasjert og greier å hente meg inn når jeg havner på villspor. Han har også vært tilgjengelig for meg når jeg har trengt det utenom coachingtimene noe som har vært hjulpet meg stort i min prosess. Jeg kan anbefale Michael på det sterkeste som coach.

5/5

Eirik K.

Ingeniør

Jeg har det siste halvannet år hatt gleden av å ha Michael Stenhagen som min mentor.
I likhet med svært mange andre, har jeg i store deler av mitt voksne liv slitt med å forsone meg med vonde ting jeg har opplevd tidligere i livet, og jeg har vært plaget av et evig tankekaos. Dette har også medført at jeg har fått diagnosen fibromyalgi, som gjør at kroppen min er full av smerter så og si alltid. Det medfører dårlig søvn og nedsatt funksjonsevne i hverdagen. Jeg grublet mye og hadde lett for å ta ting innover meg, noe som heller ikke var særlig nyttig, men ga meg en kropp full av stress og smerter.
Etter at jeg etablerte kontakt med Michael, har jeg sakte, men sikkert opplevd å få endringer i min væremåte og måte å reagere på. Noe som har bidratt til at jeg har blitt roligere, jeg grubler ikke så mye lenger, jeg tenker lite på gamle problemer og jeg sover mye bedre. Smerter har jeg fortsatt, men har lengre perioder av gangen hvor smertenivået er lavere enn før.
Prosessen har skjedd langsomt og nesten umerkelig, men litt etter litt har jeg selv innsett at endringer har skjedd. Selv om jeg i perioder har følt at «ingenting» skjedde, så har det likevel foregått endringer. Michael har en svært rolig og humørfylt måte å tilnærme seg problemene på, han vet å stille de riktige spørsmålene slik at klienten blir nødt til å være ærlig mot seg selv. På denne måten lar han klienten selv se hvor svaret er, hvor problemet ligger, og ikke minst hva klienten (meg)selv kan gjøre for å oppnå en endring i livet. Jeg forstår nå viktigheten av å være til stede i nuet, at livet mitt foregår akkurat her og nå.
Jeg har også deltatt ved tre seminarer som Michael har holdt her i Trondheim, og disse har tilført meg mye ny viten og innsikt i egne problemstillinger. Å delta ved slike arrangementer er svært nyttig, da man også får innblikk i andre menneskers syn på samme sak, og å få høre om hvordan de opplever/løser samme type problemstilling.
Michael Stenhagen har et behagelig vesen og inngir tillit. Han er flink til å «by på seg selv» under veiledning, noe som er kontaktskapende. Han gir omsorg og får klienten til å bli trygg i hans nærvær.
Jeg kan på det varmeste anbefale Michael Stenhagens tjenester til alle.

Annie Selberg
5/5

Annie Selberg

Michael er en varm og rolig person som har fått meg til å forstå mye om meg selv som har forandret mye for meg. Det har vært spennende og fint å ha Michael som coach i seks mnd. Jeg har lært så mye om tankene og deres kraft, og om hvordan jeg har opplevd mine egne tanker. Jeg anbefaler Michael som Coach på det varmeste.

5/5

Siren Johansen

Michael og jeg jobbet sammen et halvår, og det var imponerende hvordan Michael holdt fokus når jeg av gammel vane driftet av sted inn i tankekaos, og mistet perspektivet. Michael var oppriktig ærlig og rett på sak, noe som for meg trengte gjennom mitt trange selvskapte tankekaos, og åpnet opp for nye horisonter. Michael er ekte, nær og tålmodig, og kan varmt anbefales

5/5

Janne K. Sæterhaug

Uformell men likevel profesjonell. Ekte, modig og lyttende. Trenger du noen som lytter og kan vise vei inn i annen måte å forstå og se deg selv i verden, velg Michael som coach. Gjennom samtaler og oppriktig dialog har Michael ledet meg inn i en bedre tilstand som igjen gjør at livet for meg er godt 🥰 Ubeskrivelig takknemlig for all lytting, deling og samtaler vi har hatt. Du ❤️🙏

5/5

Elen Birgitte Hestnes

I just wanted to thank you again for your coaching. I feel like you were able to decipher my situation quickly and enable me to gain clarity on things. After your coaching I felt really focused on what I needed to do, to live my best life. I felt so stuck before, so this was really appreciated. Your follow up and availability was also really appreciated. As well as your knowledge on the business front. I wanted to send this thank you to you, please feel free to use it as a reference and to help new customers make the decision to level up with your help.
Thanks again! 😊

5/5

Jane Entwistle

Med hjertevarme og sterk tilstedeværelse møter Michael meg akkurat der hvor jeg er. Ofte er veien inn i samtalen preget av humor og letthet, og med denne atmosfæren er det enkelt å åpne opp for ny innsikt og dypere forståelse. Michael klarer å skape en sterk og trygg ramme for samtalene, og jeg opplever å bli pekt i riktig retning på en naturlig og avslappende måte.

5/5

Astri Hunstad

Har hatt jevnlige samtaler med Michael over de siste to årene, og vil anbefale han på det varmeste. Han klarer alltid på en eller annen måte å se hva det er jeg trenger å høre, og han gir seg ikke før han merker at det har sunket inn. Gjennom samtaler med han kjenner jeg på større ro i hverdagen og overskudd til å mestre de situasjonene som oppstår både på jobb og i det private. I den tiden vi har jobbet sammen har han vært en fantastisk mentor, og i tillegg en jeg ser på som en god venn.

5/5

Jonas Lien

Bedriftsleder

Jeg har hatt gode og utfordrende samtaler med Michael over en periode på 6 måneder. Han er befriende ærlig og direkte og har et dypere perspektiv på livet generelt og på business. Jeg har fått et nytt forhold til egne tanker og intellekt og ser at vår styrke og vårt potensiale ligger på et dypere plan, som mange ikke engang våger å snakke om. Nye innsikter og perspektiver har gjort at jeg er i ferd med å bli mer «komfortabel i egen pels». Det beste er at endringene ikke tar slutt selv om samtalene er avsluttet. Nye innsikter dukker opp hele tiden. En god og erfaringsrik prosess. Anbefales!

5/5

Kristin Nicolaisen

nlp-coach

Jeg kan anbefale samtaler med Michael. Han er en behagelig og rolig person å snakke med. Jeg følte meg sett og fikk følelsen av å snakke med en svært klok venn.

5/5

Nina Paschen Justvik

Jeg har hatt gode og utfordrende samtaler med Michael over en periode på 6 måneder. Han er befriende ærlig og direkte og har et dypere perspektiv på livet generelt og på business.
Jeg har fått et nytt forhold til egne tanker og intellekt og ser at vår styrke og vårt potensiale ligger på et dypere plan, som mange ikke engang våger å snakke om.
Nye innsikter og perspektiver har gjort at jeg er i ferd med å bli mer «komfortabel i egen pels».
Det beste er at endringene ikke tar slutt selv om samtalene er avsluttet. Nye innsikter dukker opp hele tiden. En god og erfaringsrik prosess. Anbefales!

5/5

Kristin Nicolaisen

Nlp-coach

I know Michael to be a warm, honest and intelligent man who genuinely wants the best for his customers, and whom it’s a joy being with. I highly recommend his services!

5/5

Ann-Brit Tangstad

Body Expert, Studio Agora

Michael Stenhagen is an energetic man with a deep knowledge of sales, and he teaches this in a way that is under- standable, and his ideas are practical and usable. I can always feel his enthusiasm—even long-distance—and it’s always a pleasure to be coached by him.

5/5

Sturle Strass Lisæth

SSL Coaching

Michael har lært meg en helt annen måte å se psykisk helse på. Og med det har løst mange av problemene mine. Han stiller bra spørsmål og tar deg seriøst. Etter 8 timer hos han føler jeg at jeg lever øyeblikket mer enn noengang før, og har fått løftet vekten av mange tanker av skuldrene. Jeg anbefaler Michael i høy grad som coach.

5/5

Rasmus Øien

Kunst student

plugins premium WordPress