La Conner 2017

La andre få vite om dette

Noen tanker fra La Conner 

I USA på turen over denne gangen, var det flere ting som landet i meg dypere. Jeg følte meg mer lett og rolig enn på veldig lenge. Da jeg så meg tilbake på hvordan det var å være der i fjor, var alt annerledes. Jeg var blitt en annen person. Det er disse tingene som skjer når man bare lever fra en annen følelse. Man har mindre tanker om seg selv og verden ser lettere ut. Jeg kunne tydelig se kollegaene i et annet lys også, pluss at jeg ikke brydde meg om hvem jeg snakket med, eller om jeg skulle rekke å prate med noen. Det var bare godt å bade i følelsen av velvære og indre ro.

 

Hvordan endring skjer 

Det faktumet av at mennesker ser bedre ut, handler ikke om positivitet (vet at jeg kan være positiv, handler ikke om det) dette er mer en fredlig følelse, og vite at man har alt. Litt vanskelig å forklare, men skal prøve.

Det er spontane hopp av bevissthet som gjør at folk endres, og som gjør at alt ser bedre ut for dem. Mennesker, omgivelser, fortiden sin, osv får man et annet forhold til. Det er disse spontane hoppene (som vi ikke har kontroll over) som gjør at vi går fra å ikke spise sunt, til å se selv at salater (feks) plutselig ser godt ut, og at det å bevege seg ser naturlig ut, (med nye øyne) ser mye bedre ut. Det er her de radikalene forskjellene oppleves og det skjer ikke gjennom å jobbe med seg selv. Det kan se slik ut, men opphavet til endring er enklere og annerledes, og har alltid vært der. Det gir mye håp for de som tror de er på en bestemt måte.

 

Følte meg veldig mye lettere 

Ting er enklere for meg nå. Jeg reflekterte for meg selv; hvem er det jeg gjør alle disse tingene for. Det gikk opp for meg at jeg må gjøre alle disse tingene for meg selv. Det er jo mitt liv. Når jeg så det forsvant enda flere tanker om meg selv.

 

Kanskje du kjenner deg igjen.. 

Det er ikke så viktig hva alle disse tingene var, men kan nevne noen av dem hvis det hjelper. Det var kanskje at jeg hadde ideer om hvordan businessen skal se ut, hvordan folk skal være, og deres rolle, min ambisiøsitet, hva folk tenker om meg (gjør det fortsatt, men har blitt mye bedre, så føler gjør det i svært liten grad). Osv. Når man ser disse tingene, føles det som om man begynner litt på scratch. Det er ikke skummelt, bare føles veldig godt.

 

Fordi jeg lever i en annen følelse, ser jeg en annen verden. Jeg er veldig takknemlig. 

Hvis du kjenner deg igjen i dette, er jeg bare glad om du vil dele det med meg under her i kommentarfeltet.

 

 

 

 


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress