Såpebobler

La andre få vite om dette

Eirik min mentor i 2008 sa: “Vær enda mer ærlig, vær enda mer åpen for det kommer så naturlig for deg, så gjør det enda mer. Det er så vakkert når du gjør det, og det folk tiltrekkes av den energien” Jeg hørte noe denne dagen som jeg aldri kommer til å glemme. Det jeg hørte var Vær autentisk! La enda mer av din personlighet få komme frem. La det få skinne igjennom hvem du er.

Ta vare på deg selv

Når vi tar vare på oss selv, og har det godt, er det lettere å gi kjærlighet til andre. Ved å hjelpe oss selv, kan vi hjelpe andre. Det skulle være min erfaring i sommer da jeg lånte leligheten til mamma og pappa. I dusjen fikk jeg en tanke om at jeg skulle hoppe ut i 4. etasje. Ikke fordi jeg hadde lyst, men fordi det var en ide som datt inn i hodet mitt. Jeg gjorde det selvsagt ikke, men det var en tanke.

Kvelden før hadde jeg vært i et bryllup og det hadde blitt en sen kveld med mye alkohol. Jeg hadde et lavt bevissthetsnivå og synes det var grusomt med de tankene. Måtte holde meg til vasken, så skumle var de. Trodde heldigvis ikke på dem, fordi det bare var tanker. Jeg var ikke sikker på om jeg skulle skrive om dette her, men jeg gjør det for andre har vært i samme situasjon hvor de har hatt tanker som er “syke”. Heldigivs gikk det over, det viser hvor sterk livskraften er i oss.

Hver gang jeg var i leiligheten, minte jeg meg selv på den opplevelsen jeg hadde. Heldigvis kom en innsikt da jeg hadde hørt Anders Haglund på Elevate i sommer. Det jeg hørte var at vi er solen. Det er jorden som går rundt solen og ikke omvendt. At solen er et symbol for Mind som er konstant. Mind som i livskraft på norsk. Livskraften er alltid tilstede inne i oss, vi må bare legge merke til den.

Fulgte følelsen ut

Jeg fikk en innsikt om at det mest naturlige for oss mennesker å være er å være lykkelige. Det er bare vi gjennom oppvekst og gjennom misoppfattelsen av at vi lever utenfra og inn, at vi har trodd at lykke er noe vi oppnår ved å gjøre ting. Lykken er alltid der, så lenge vi ikke tenker oss vekk fra den.

Da jeg la meg i sengen etter seminaret, følte jeg at de gamle følelsene begynte å komme igjen i kroppen. Følelser = tanker. Vi føler våre tanker alltid. For første gang har jeg opplevd å følge en grusom følelse ut av kroppen. Jeg fulgte med på følelsen og følte at den forsvant ut av kroppen. Det var uvirkelig og stå i følelsene, da jeg før hadde vært litt redde for dem. Da gikk det opp for meg at alt bare er følelser. At det var et triks fra egoet som ville minne meg på de ekle tankene jeg hadde.

Jeg hadde et kort øyeblikk i sommer hvor jeg fryktet at jeg ikke var i stand til å coache noen med denne opplevelsen så ferskt i minnet. Men, lærte av min mentor Torill at ved å hjelpe meg selv, hjelper jeg andre. Blir man for selvfokusert, kan man ikke hjelpe andre. Disse tankene forsvant heldigvis for jeg har coachet mange klienter siden.

Ta med deg de positive minnene 

Det er de positive minnene vi skal ta med oss, ikke de negative. Fortiden er over. Følelsesregisteret fungerer som et barometer på hvordan vi har det, og har vi dårlige følelser er det et tegn på at vi er på feil sted. Det betyr ikke at vi skal ha dårlige følelser. Vi trenger bare ikke å være der så mye. For mange av oss graver i de gamle følelsene. Vi tenker også føler vi. Det eneste vi gjør, er å gjøre produkter ut av tankene våres, men tankene våres er en illusjon. Det er vi som gjør tankene våres virkelige.  I utgangspunktet har ikke disse tankene noe hold. Det er bare såpebobler. De har kanskje forskjellige farger, men når de sprekker går det opp for oss at de er ingenting.

Et skifte i bevissthetsnivå

For meg var det som skjedde i sommer en skremmende hendelse, og ved et skfite i bevissthetsnivå, er det akkurat som den hendelsen er over. Tenker ikke på det lenger. Med dette vil jeg bare si ta vare på deg selv, og ved å hjelpe deg selv først, kan du hjelpe andre. Vær deg selv, og tør å være sårbar. Folk vil se hvem du er og ikke er.

Er heldigvis på et helt annet sted nå, og det er boklansering idag. Et annet bevissthetsskifte har skjedd. Det som skjer idag er ingen big deal, som det ville vært før. Jeg kommer for å signere, men gleder meg mest til det som skjer etterpå. Foredrag med Chris Morris og Eirik Grunde Olsen.

Vil du kjøpe boken min kan du fortsatt gjøre det her. Onlinekurset tar jeg ned ikveld. Trykkherforboken

Ønsker deg det beste, med kjærlighet fra Michael

 

 

 


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress