Lær deg noe du trodde du ikke kunne lære deg!

La andre få vite om dette

Nå fortsetter jeg med bloggartikkel nummer 2 fra USA og hva jeg lærte på Experts Academy. Bildene over er fra San Francisco og Half Moon Bay.Jeg kom hjem til oslo igår kveld, og var helt fin i formen. I disse dager har jeg reflektert over hva jeg har lært i USA gått gjennom mine notater, og tenkt over hva jeg skal fortelle deg av det jeg har lært. Jeg har bare så lyst til å gi deg den samme følelsen av stemning som jeg følte og ble så inspirert av borte i USA.

Det er to måter å lære på som Brendon forklarte det. Den ene er det han kaller for konseptuell læring, og den andre er taktisk læring (eller smart læring). Taktisk læring er når du anvender det du hører, og tenker: Hvordan kan jeg bruke det han sier i min business slik at det gjør en forskjell? Hvordan kan jeg anvende det han tenker i forhold til promotions, eller partnering slik at jeg kan bruke det. Hvem skal jeg ta kontakt med når jeg kommer hjem som er mine konkurrenter og som jeg kan gjøre til mine partnere? Dette blir tatt litt ut av konteksten, men å anvende det du lærer der og da og å gjøre det til ditt, med ditt firma og dine mål, gjør at du husker det bedre, og ikke minst du gjør det når du kommer hjem.

Get over yourself
Brendon Burchard er ikke bare svært dyktig med et stort hjerte, men han er også veldig morsom. Han gjenforteller spørsmålene han har fått fra tidligere klienter og hvor han gjør til stemmen deres: “Brendon I am not like that – I don´t do videoes or I don´t even take photos” (Brendon replys) I didn´t do videoes when I started out either, and to be hones with you my first videoes was so bad, like really BAD, (gammelt videoutstyr) and, you know I you want to be out there and bring your message out, you should really get over yourself.

Det Brendon forklarer her er at det er mange ting vi trodde vi ikke var, som vi nå er i korte trekk. Hva er det du tidligere ikke fikk til, som du nå mestrer? For meg fikk det han sa virkelig tankene mine til å spinne. Hvis vi ikke er sinnet vårt, og våre tidligere overbevisninger ikke teller (ny innfallsvinkel til NLP – visste det fra før – verdien av å få det inn på en ny måte), hva er det jeg tror jeg ikke kan, som jeg nå vil få til? Ikke bare få til men som jeg kan trene på og som jeg snart vil mestre? Tidligere har ikke jeg vært noe spesielt flink til tekniske ting, fordi jeg ikke har vært spesielt interessert, men nå er jeg interessert.

Trene på nye ting
Jeg tror det er bra å trene begge hjernehalvdelene for det kan gjøre at du blir bedre på ting du ikke visste at du har tilgang til å bli god på. Vet du hva det betyr? At det er uante muligheter der ute for deg. Nå gleder jeg meg til å lese The Charge av Brendon Burchard, lest den? Den har jeg bladd i før, men nå skal den leses. Det er noe med hvordan du får et annet perspektiv på en person når du har vært på seminar med han, og han har blitt din rollemodell! Du får inspirasjon til å lese mer av det han har å by på.

Jeg tror at det er viktig å gå vekk fra gamle vanetanker som at jeg kan tenke at jeg ikke er spesielt handyman, men det kan jeg jo gjøre noe med? Faktisk kan jeg starte med en gang! Hehe faktisk, når folk spør meg nå om jeg er handyman, så sier jeg at klart jeg er, jeg har orden på min mentale verktøykasse! Jepp, du kan låne den, og faktisk er den en tweetable – som Marie Forleo ville sagt. Det var ikke hun som startet med “its a tweetable”, men siden hun bruker den hver uke, så er hun kjent for den. Det er veldig imponerende at hun har marietv hver uke. Consistency er en av suksessformlene for online suksess og content is the new currency – Brendon.

Hva er det du kan lære deg, som du før ikke trodde var deg? Tar du deg selv i å si at “Jeg er ikke slik – eller det er ikke meg å gjøre sånn”? Hvis du gjør det, så husk at det er sinnet ditt som spiller deg selv et puss. Du kan være akkurat hvem du vil når du vil. Du kan lære deg det du vil når du vil. Det er du selv som setter begrensninger for hva du kan oppnå. Hvis dette var nyttig for deg, vil jeg gjerne høre fra deg under i kommentarfeltet. Husk å dele denne bloggen men folk du mener trenger det!


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress