Spisse seg i coaching

La andre få vite om dette

Etter å ha reflektert i sommer ser jeg verdien av å spisse meg mer mot dem jeg ønsker å hjelpe og hva jeg ønsker å hjelpe dem med. Det er jo mange som har anbefalt meg dette med å ikke gå ut så bredt, og det er derfor noen ikke helt forstår hva jeg jobber med :D.

Derfor har jeg lyst å å hjelpe ungdommer og voksne med å finne tryggheten i seg selv, mer tilstedeværelse og connection, tørre å være seg selv på alle plan, og ikke minst hjelpe mennesker som sliter med ensomhet. De er det mange av og alt dette har med hverandre å gjøre.

Det betyr ikke at jeg ikke skal hjelpe mennesker som sliter psykisk, ledere i store bedrifter, og gründere. Jeg hjelper de gruppene allerede, og tar imot nye, men det er godt å spisse seg litt. Du vet at det å være ensom og det å være trygg, er to frittstående følelser. Forstår man hvor disse følelsene kommer ifra, at de kommer fra en selv, er man kommet langt på vei. Lærer man om hvor fort tanker passerer, når man innser i seg selv dypere hva tanker er, kan man fortsatt ha ensomhet, og ikke bry seg. Man kan ha den følelsen uten at den følelsen har deg. Tilstedeværelse og connection, og det å være seg selv på alle plan har også med dette å gjøre, fordi det handler mye om å være i øyeblikket og mottagelig. Istedenfor å være bundet opp mot programmer og tankesett om seg selv og verden, ser man verdien av å være akkurat den man er, her og nå. Man blir også mer klar over hva man vil, fordi man blir klarere i tankene og åpner opp. Sideeffektene er veldig positive og gjør at man blir mer tro mot seg selv.

Jeg har ofte hatt vanskeligheter for å si nei selv, og det å være tydelig, men det er noe som har forandret seg. Det kommer ikke av at jeg har gått på kurs og lært gode ideer og tankesett. Dette kommer av reelle innsikter som gjør at jeg har kommet fram til dette selv. Det her er den manglende brikken er fordi man nettopp lærer om hvor alt kommer ifra. Kilden. Her ser man at det er et intelligent system som hjelper oss mennesker, som gjør at vi forandrer oss naturlig.  At tankene våres endrer seg, vi får nye tanker, og derfor våkner litt etter litt.

Hvis du vil ha en gratis forsamtale med meg på 20 minutter, send meg en email: michael@www.michaelstenhagen.com

Jeg har også tenkt til å jobbe mer med bedrifter, og dersom du vet om en bedrift som ønsker et kurs i å få mer tilstedeværelse og trygghet, det jeg skriver om over. Jeg vet at mange ønsker å lære om dette. Send meg en email eller ring meg:).


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress