Om å benytte seg av sitt nettverk!

La andre få vite om dette

Hvordan man skaper business fra varme leads, venner, og nettverk. Ingenting skjer før du tar opp telefonen og ringer den personen du har tenkt på i dager eller uker at du skal ringe. Du trenger ikke å være verken forberedt eller opplagt. Det viktigste er at du gjør det, og at du vet hva du vil. Min strategi er at jeg bare løfter mobiltelefonen og slår inn nummeret og reiser meg. Så ser jeg for meg sluttresultatet en gang til. I dette tilfellet så jeg for meg velkomstvideoen min :-).

Jeg har hatt lyst på en velkomstvideo en stund, og har visst hvem jeg skal ringe for å få laget dette. Nemlig min venn Tobias Michel som blant annet har laget en film på sddlive.no, som jeg synes er en helt fantastisk video. Du kan nå han på https://www.facebook.com/TheRoyalVideographer. Nå er det slik at vi hjelper hverandre, men for og få til dette i utgangspunktet måtte jeg ringe til han. Jeg visste også på forhånd at det var ting jeg kunne hjelpe han med!

Det hjelper naturligvis om du liker den personen du skal selge deg inn til, og ikke minst hvis den personen allerede vet godt hvem du er. Det hjelper også om du synes den personen er dyktig! Jeg skal definitivt ha en velkomstvideo, og den kommer snart!

Det er dette jeg mener med en mulighet, eller et leadpoint. Du utnytter deg av de mulighetene som du har rett foran deg. Leadpoints kommer du til å lære mer om, og er også en måte å jobbe på for å skape hell.

Er det noen mennesker du skulle ha ringt som kan hjelpe deg videre i din business og jobb?

Del i kommentarfeltet.


La andre få vite om dette
Share the Post:

Related Posts

Serving vs pleasing people 

plugins premium WordPress