Vil du bli en Transformative coach?

Eller gir ordet deg prestasjonsangst? I dette programmet som er en gamechanger, blir du egentlig en Changemaker.

Coach er bare et ord. Det vil si at du kan bruke denne forståelsen som er innenfra og ut forståelsen tll hva som helst. Det er opp til deg. Noe jeg vet er at din tilstedeværelse og innvirkning vil få en markant endring. Etterhvert vil det være annerledes å være rundt deg, fordi du ser muligheter, er sterkere, og ser mennesker i et godt lys rundt deg. Det i seg selv gir en slags teraupeutisk effekt, men det at du blir mer bunnsolid, der kraften er. Jeg hjelper mennesker til å ha kraftfulle samtaler med folk, og få en enklere og dypere praksis.

Hvorfor kan jeg ta betalt for at folk tar kaffe med meg? Jo fordi når folk møter meg, skjer det noe. 

Dette programmet er for deg som ønsker å gå igang å bli coach, og har bestemt deg eller veldig nærme. For de av dere som allerede har en praksis, uansett hvor stor den er, er også veldig velkomne til å søke.

Det kreves en formidlingspraksis hvor jeg delvis ønsker at du har x antall formidlingssamtaler med klienter. Det kan være at jeg spør deg om å lage lydfiler, holder fordrag sammen med meg, og holder en presentasjon i en annen form. Det er for å høre din forståelse som utvikler seg.

Du vil også få samtaler med internasjonale mentorer som har holdt på med dette i mange år og som er pionerer innen dette feltet. Som en del av programmet. Jeg vil vie min tid effektivt for at du skal bli en fryktløs, innvirkningsfull coach, som blir svært håpefull, og som vet hvem du er. Du ønsker å bli brilliant innen din måte å formidle på, og du ønsker å bygge en solid, fryktløs praksis med din vri over det hele.

Hvis dette programmet er interessant vil jeg at du skal sende meg en email, så møtes vi og tar det derfra. email: michael@www.michaelstenhagen.com

 

plugins premium WordPress